Ik besloot om VaHeS op te starten in oktober 2012. Mijn doel : IT service op maat aanbieden, zowel naar kleine KMO’s als naar particulieren.

Deze beslissing komt voort uit gesprekken met kennissen en vrienden. Hieruit kwamen steeds opnieuw twee punten naar voor :

 

-Zaakvoerders van kleine KMO’s zijn op zoek naar IT oplossingen zonder zware onderhoudscontracten, Installatie van een op maat besproken infrastructuur met oog voor de core business die voor de eindgebruiker primeert. Dit in combinatie met ondersteuning op maat voor specifieke problemen, op het moment dat dit nodig is. De structuren binnen een kleine KMO vragen voor flexibiliteit en focus op de business met een IT infrastructuur die zich daar op toe spitst.

 

-Particulieren hebben dikwijls specifieke vragen en problemen die gebonden zijn aan de specifieke situatie waar ze zich in bevinden. Ook hier zijn niet altijd pasklare antwoorden die voor iedereen gelden en moet op maat worden gewerkt. In heel wat gevallen is het ook best en het meest aangenaam voor de klant dat het probleem ter plaatse, thuis, in een vertrouwde omgeving wordt opgelost. De mogelijkheid om zo, onder 4 ogen, specifieke vragen te overlopen is de ideale manier om rustig wegwijs te geraken op het eigen toestel in de programma’s die de klant zelf het meest gebruikt.

Deze manier van werken blijkt een schot in de roos, en wordt steeds opnieuw weer geapprecieerd.

WELKOM

HOME

CONTACTEER ONS

OVER ONS

Copyright © All Rights Reserved